Pots contactar amb l'Assemblea al següent mail : mestresvo@gmail.com o bé formar part de la llista de distribució http://groups.google.com/group/assemblea-mestres-valles-oriental Gràcies!

CONCENTRACIÓ CONTRA ELS PRESSUPOSTOS DE LA MISÈRIA - 4 de DESEMBRE

Hora: 18h
LLoc: Plaça de la Porxada de Granollers

Qui som?


L'Assemblea de mares, pares, alumnes i mestres de Granollers va sorgir arran de la trobada de diferents professors/es i mestres de centres de Granollers i rodalies a la concentració realitzada el dimecres 8 de febrer de 2012 davant l'ajuntament de Granollers, amb el neguit comú de veure com s'està deteriorant l'escola pública i amb la convicció de que com a docents havíem d'actuar al respecte.

El dimarts 13 de febrer coincidint amb les accions de protesta convocades pels sindicats arreu de Catalunya vam organitzar una jornada de reflexió i en defensa de l'escola pública a l'Escola Ponent de Granollers, amb l'assistència d'unes 100 persones entre docents de les diferents etapes educatives, famílies i estudiants.

En l'Assemblea que es realitzar aquell dia, es va constituir l'Assemblea de Mestres del Vallès Oriental amb l'objectiu de crear un espai de trobada i coordinació a nivell de Granollers i altres poblacions.