Pots contactar amb l'Assemblea al següent mail : mestresvo@gmail.com o bé formar part de la llista de distribució http://groups.google.com/group/assemblea-mestres-valles-oriental Gràcies!

CONCENTRACIÓ CONTRA ELS PRESSUPOSTOS DE LA MISÈRIA - 4 de DESEMBRE

Hora: 18h
LLoc: Plaça de la Porxada de Granollers

dimarts, 23 d’abril de 2013

SETMANA DE MOBILITZACIONS! DIJOUS 25 ENS TANQUEM!

El proper dia 25 d'abril es convoquen tancades a les escoles i instituts de tot l'estat en el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), contra la LOMCE i les retallades en educació.
Des de l'assemblea de mestres voldríem convidar a tots aquells que no tingueu mobilitzacions als vostres centres a participar dels actes de la tancada que es realitzarà a l'Institut Antoni Cumella de Granollers per centralitzar la mobilització comarcal.
S'hi realitzaran passis de documentals, tallers, col·loquis i assemblees, veureu el programa en els cartells adjunts que podeu imprimir per penjar als vostres centres (primer cartell en blanc i negre) i podeu difondre per la Xarxa (segon cartell en color).
Esperem la vostra presència i que us animeu a venir algun dels actes, no es imprescindible que romaneu tota la nit.
El dia 28 d'abril també es convocarà una manifestació contra les retallades en general amb una columna específica d'educació (ja difondrem el lloc de sortida de dita columna).

Ni LOMCE ni retallades, Ni Wert ni Rigau!
Ara és l'hora de lluitar en defensa de l'escola pública, la llengua i la cohesió social!

Cap comentari:

Publica un comentari