Pots contactar amb l'Assemblea al següent mail : mestresvo@gmail.com o bé formar part de la llista de distribució http://groups.google.com/group/assemblea-mestres-valles-oriental Gràcies!

CONCENTRACIÓ CONTRA ELS PRESSUPOSTOS DE LA MISÈRIA - 4 de DESEMBRE

Hora: 18h
LLoc: Plaça de la Porxada de Granollers

dilluns, 18 de març del 2013

CONCENTRACIÓ 22/03 A LES 18H

Benvolguts:

Us convoquem a concentrar-nos el proper dia 22 de març a les 18:00h a la plaça de La Porxada de Granollers en motiu de les recents notícies de tancaments de grups en diverses escoles públiques de la comarca.

L'amenaça de tancament de grups d'escola pública de P3 i primer d'ESO és una nova agressió que ve a sumar-se a la pujada de ràtios i la no substitució de les baixes de professorat  i el projecte de llei Wert entre d'altres. Cal que articulem respostes conjuntes a nivell comarcal tant professors com famílies i alumnes per frenar la degradació de l'educació pública als centres de la comarca.

Com ja sabeu, segon les informacions que estan sortint, de moment estan en risc com a mínim els següents grups:

Pel que fa a P-3 Germans Corbella i Les Aigües de Cardedeu; Països Catalans i Sant Baldiri de Lliçà d'Amunt; Les Llises de Lliçà d'Avall; Fontmartina de Sant Esteve de Palautordera; Vilamagore de Sant Pere de Vilamajor. És especialment greu el cas de Sant Baldiri i Vilamagore es quedarien sense P3 i per tant en vies d'extinció cara un futur.
En el cas de primer d'ESO podrien eliminar-se una línia al SES Can Record de Sant Esteve de Palautordera i una altra a l'Antoni Cumella de Granollers.
Cal tenir en compte que aquestes informacions surten de forma prèvia de les preinscripcions i per tant no respecten la opinió de les famílies i tenen un biaix ideològic.

En breu us enviarem el cartell de la convocatòria però us animem a que guardeu la a l'agenda i que esteneu la convocatòria a professors, pares, alumnes i veïns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada